Bodyscan

In mijn praktijk is het mogelijk om een Bodyscan te krijgen.

De Bodyscan brengt uw gezondheid in beeld. Het is een soort APK voor uw lichaam!

Het betreft een uniek meet-systeem, Sinds een heel aantal jaren nu ook in Nederland, welke is ontworpen en ontwikkeld in Zwitserland. Sinds 1993 werken artsen en therapeuten in veel Europese landen waaronder Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland al met dit systeem. Hun ervaringen zijn zeer positief.

Het meetsysteem meet de energetische structuren van het lichaam veilig en nauwkeurig. Dit gebeurt door middel van elektromagnetische frequenties die het lichaam doorgezonden worden. Hierdoor zijn in een vroeg stadium verstoringen in het lichaam te signaleren voordat er lichamelijke klachten optreden. Door deze meting krijgt u een duidelijk beeld van hoe het is gesteld met uw gezondheid.

De klachten worden opgespoord en verborgen verstoringen kunnen worden behandeld.

Deze verstoringen worden op een computerscherm in duidelijke grafieken en in een speciale 3D-presentatie weergegeven. Op deze manier kunt u zelf zien waar precies in het lichaam disbalansen aanwezig zijn. Deze disbalansen kunnen direct door het apparaat behandeld worden.

Als er sprake is van een kleine verstoring, bijvoorbeeld veroorzaakt door een toxine (gif), zullen alle krachten in het lichaam met elkaar samenwerken om weer een balans te vinden en de schade te herstellen.

Een zwak orgaan of systeem dat niet goed werkt, veroorzaakt niet direct pijn of andere symptomen. Als deze verborgen verstoringen echter onbehandeld blijven, kunnen zij op den duur leiden tot een vermindering van de veerkracht van het lichaam, CHRONISCHE klachten zijn dan het gevolg.

Daarom is het zinvol om preventieve maatregelen te nemen voordat er lichamelijke klachten optreden.

Echter, ook als er al symptomen aanwezig zijn, kan het nuttig zijn om inzicht te hebben in de gezondheidstoestand van het lichaam om in staat te zijn de juiste behandeling te kiezen.

Elk organisme heeft een eigen reactiepatroon. Ieder deel en elk systeem van het lichaam, of deze nu gezond of ziek zijn, laten een individueel reactiepatroon zien op prikkels van buiten. Op grond van dit reactiepatroon kunnen waardevolle conclusies worden getrokken over de huidige gezondheidstoestand en het functioneren van de onderzochte organen en systemen.

Met het meetsysteem Vitatec Global Diagnostics worden deze reactiepatronen gemeten en geëvalueerd.

De meetresultaten leveren een schat aan informatie op. De energetische gezondheidstoestand van alle organen (bijvoorbeeld de nieren, de longen en het hart) en systemen van het lichaam (bijvoorbeeld het lymfatisch systeem, het spijsverteringssysteem, het immuunsysteem en het systeem waartoe de spieren, skelet en gewrichten behoren) wordt zichtbaar gemaakt.

Hoe gaat een meting met Vitatec Global Diagnostics:

U wordt verbonden met het Vitatec Global Diagnostics apparaat via twee elektroden die op de binnenkant van de enkels of polsen worden bevestigd. De meting is geheel pijnloos.

Binnen 8 minuten voert het apparaat een nauwkeurige meting van meer dan 550 verschillende lichaamsfuncties uit. De meetresultaten met betrekking tot de systemen, functies, organen etc. worden onmiddellijk grafisch weergegeven op de computer.

Na een automatische elektrosmog meting in het begin (om storing van buiten te voorkomen) worden meer dan 100 miljoen afzonderlijke metingen van het lichaam uitgevoerd. Daarna worden alle metingen herhaald om de resultaten te verifiëren, Hierdoor is de meting nauwkeurig en betrouwbaar. Na de meting krijgt u de diagnose bespreking. Daarna kunt u er voor kiezen om een behandeling te ondergaan om de grootste disbalansen in uw lichaam te herstellen. Dit gebeurt met hetzelfde apparaat.

Naast de meting, diagnose en behandeling krijgt u orthomoleculair voedings en suppletieadvies zodat u in het dagelijks leven ook uw voedingspatroon kunt aanpassen voor een betere gezondheid.

Als u altijd al eens hebt willen weten hoe het met de gezondheidstoestand van uw lichaam is gesteld, dan is het nu tijd voor een preventieve check-up met de Bodyscan van Vitatec Global Diagnostics.

gd-komplett

Voedjewijzer_bodyscan