Over mij

Beste lezer,

Mijn naam is Gerrita, getrouwd en moeder van vier kinderen in de leeftijd van 27, 26, 22 en 18 jaar. Mijn passie voor gezonde voeding is ontstaan doordat ik zelf jarenlang heb zitten tobben met mijn gezondheid.

Wat begon rond de puberteit met veel buikpijn, hoofdpijn en migraine mondde uiteindelijk uit in Fibromyalgie. Dit is een ziekte waarbij je reumatische verschijnselen krijgt. Het is echter geen reuma, het wordt ook wel weke-delenreuma genoemd.  Ik heb van alles geprobeerd en in veel behandelkamers mijn verhaal gedaan, op zoek naar een oplossing. Maar die leek er niet te zijn, totdat ik na veel lezen en een bezoek aan een natuurgeneeskundig therapeut er achter kwam hoeveel invloed voeding op mijn lichaam heeft. Ik ging de suikers in de ban doen (eindelijk raakte ik die vervelende candida schimmel kwijt en leken de gewrichten minder pijn te doen), alle e-nummers zoveel als mogelijk vermijden en uiteindelijk helemaal puur koken, zonder pakjes en zakjes, uit eigen groentetuin.

Om een lang verhaal kort te houden: ik ben, als ik mij goed aan mijn zelf samengestelde dieet houd, van de migraine en fibromyalgie af en heb sinds jaren weer energie! Doordat ik zo enthousiast ben geraakt over wat je met voeding kan bereiken heb ik een opleiding Natuurvoeding en Medische Basiskennis gedaan en meerdere cursussen afgerond.

Benieuwd geworden naar hoe ik dit inzet om u te helpen?? Klik dan op ”Over VoedJeWijzer”.

2 gedachten over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s